Lieve gasten,

Tot onze grote spijt hebben wij toch een beslissing moeten nemen…

Door alle maatregelen hebben wij besloten om onze Steakhouse tijdelijk, tot…? te sluiten. Dus de komende tijd ook geen afhaal of gourmet aan huis. Ook houdt dit in dat wij niet open zullen zijn met de Kerst.

Hoe vervelend wij het ook vinden, maar door de huidige en verwachte maatregelen is het voor ons gewoon niet haalbaar.

Als alternatief kunt u op zaterdag en zondag reserveren bij ons buffetrestaurant. Vanaf 13:00 tot 15:00 uur kunt u gebruik maken van een Brunee. Een brunch, lunch en diner in één!!!

Voorlopig blijven de bowlingbanen geopend.

Vanaf woensdag tot vrijdag tussen 14:00 uur en 17:00 uur en zaterdag en zondag tussen 13:00 uur en 17:00 uur. Let wel, afhankelijk van de reserveringen! Kinderfeestjes kunt u op dit moment alleen telefonisch reserveren. Arrangementen zijn op dit moment niet meer te boeken.

Heeft u nog vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op!

Desondanks wensen wij iedereen hele fijne en gezellige feestdagen

Ontdekken, genieten en laat je verrassen! 

Bij bowling De Rode Loper in Stadskanaal kunt u ook terecht voor een diner in onze Steakhouse.

Zodra u bij ons binnenstapt voelt u zich als gast bijzonder welkom in ons restaurant. Het team van De Rode Loper doet elke dag zijn uiterste best om u als gast van harte welkom te heten, zich lekker thuis te laten voelen en u te laten genieten van een heerlijke maaltijd. Niet alleen het personeel zorgt met persoonlijke aandacht voor een fijne sfeer, ook het restaurant zelf is uitermate sfeervol. 

Maar liefst 5 dagen per week kunt u bij ons genieten van een heerlijke diner. Voor grote en kleine groepen kunnen we een menu samenstellen. Heeft u een bruiloft, verjaardag of een ander feest? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. 

Volgt u een dieet? Geen probleem. Geef dit door tijdens de reservering en de kok maakt voor u een passend gerecht. 

Wij verwelkomen u graag in ons restaurant.