Kom borrelen in onze gezellige lounge!

Het ideale uitgaan beleef je bij Bowling De Rode Loper Stadskanaal

De naam Bowling de Rode Loper zegt veel over wat we te bieden hebben, maar lang niet alles!

Uitgaan, stappen, lekker eten, drinken, (bedrijfs-) uitjes, bowlen, poolen en darten zijn kernwoorden voor een prachtig uitgaansgelegenheid in Stadskanaal.

Wil je gezellig met je vrienden darten of poolen? Of gewoon helemaal niets en genieten van een hapje of drankje? Ook ons terras en/of lounge zijn heerlijke plekken om tot rust te komen na een wandeling of na een drukke werkdag.

De Bowling de Rode Loper beschikt over 2 pooltafels. Een pooltafel kan per uur gehuurd worden. Het is raadzaam, om teleurstellingen te voorkomen, vooraf te reserveren in verband met de bezetting van de tafels. Op dit moment is dit alleen telefonisch mogelijk.

Het tarief is € 5,- euro per tafel voor een half uur en € 9,- per tafel voor een uur.

Per tafel kun je met één tot vier personen tegelijk spelen. We beginnen met rekenen zodra de ballen en keuen in ontvangst zijn genomen. Je betaalt per half uur of uur en je betaalt achteraf.

Daarnaast heeft de Rode Loper 3 dartbanen aanwezig. Je kunt je eigen dartpijlen meenemen. Wanneer je niet in het bezit bent van eigen pijlen kun je gebruik maken van onze huispijlen. Deze zijn achter de bar verkrijgbaar. De dartbanen kun je gratis gebruiken.