Lieve gasten,

Tot onze grote spijt hebben wij toch een beslissing moeten nemen…

Door alle maatregelen hebben wij besloten om onze Steakhouse tijdelijk, tot…? te sluiten. Dus de komende tijd ook geen afhaal of gourmet aan huis. Ook houdt dit in dat wij niet open zullen zijn met de Kerst.

Hoe vervelend wij het ook vinden, maar door de huidige en verwachte maatregelen is het voor ons gewoon niet haalbaar.

Als alternatief kunt u op zaterdag en zondag reserveren bij ons buffetrestaurant. Vanaf 13:00 tot 15:00 uur kunt u gebruik maken van een Brunee. Een brunch, lunch en diner in één!!!

Voorlopig blijven de bowlingbanen geopend.

Vanaf woensdag tot vrijdag tussen 14:00 uur en 17:00 uur en zaterdag en zondag tussen 13:00 uur en 17:00 uur. Let wel, afhankelijk van de reserveringen! Kinderfeestjes kunt u op dit moment alleen telefonisch reserveren. Arrangementen zijn op dit moment niet meer te boeken.

Heeft u nog vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op!

Desondanks wensen wij iedereen hele fijne en gezellige feestdagen

Bowling De Rode Loper brengt het balletje aan het rollen

Gooit u de ene “strike” na de andere? Of heeft u juist de ballen verstand van bowlen? Het maakt allemaal niks uit. Bowlen is het spel dat iedereen kent en door iedereen gespeeld kan worden.

Bowlen is sportief, ontspannend en voor jong en oud. De Rode Loper beschikt over 6 white lanes bowlingbanen met spectaculaire LED - verlichting. Daarnaast heeft Bowling De Rode Loper de mogelijkheid om uw score te ontvangen via uw mobiele telefoon.

Uw batterij van uw telefoon niet opgeladen? Geen probleem via onze moderne bowlingbanken kunt u deze tijdens het bowlen opladen. Speciaal voor onze “kleine gasten” hebben wij automatisch in te stellen bumpers, ofwel opvulling voor de goten, zodat ook zij kunnen scoren.

Bij de Bowling de Rode Loper heeft u gegarandeerd plezier op de bowlingbaan.