Bedrijvenleague

Ondanks alle coronamaatregelen zijn wij er weer helemaal klaar voor! De bedrijvenleague 2021-2022 staat voor de deur! Er zijn natuurlijk wel enkele aanpassingen, zoals o.a. iets minder wisselen van banen en veel desinfectiegel, maar dat mag de pret natuurlijk niet drukken!

De bedrijvenleague van Bowling De Rode Loper seizoen 2021-2022 is een competitie tussen bowling-teams van bedrijven uit de regio Stadskanaal. De bedrijvenleague bestaat uit 10 speelronden en zal ongeveer om de drie á vier weken op een dinsdag-, woensdag- of donderdagavond van 19:00 tot 22:00 uur plaatsvinden. De competitie start in september en eindigt in mei (maand december geen competitie).

Elk team bestaat uit 4 spelers. Een wedstrijdavond bestaat uit drie games. De totale duur van de league is 10 speeldagen. Bovendien maakt u elke speelavond kans op leuke prijzen!

Aan het eind van het seizoen wordt de kampioen bepaald en wordt het seizoen afgesloten met een gezellige slotavond. De competitie wordt afgesloten met een echte finale en een reusachtige wisselbeker!

Afhankelijk van de animo, kan het zijn dat er meerdere leagues op een avond spelen, of de ene week de ene league en de andere week de andere league. Bij meerdere bedrijven-leagues zal er ook een finale avond worden georganiseerd tussen de verschillende
leagues.

- 10 speelrondes, eens per 3 à 4 weken.
- Start week (zal nader bekend worden gemaakt), aanvang 19:00 uur.
- De kosten voor een speelavond zijn € 25,- per team. Hiervan gaat € 2,50 naar de prijzenpot.
- Uw team bestaat uit 4 spelers en eventueel 4 reserves.
- 3 games per avond.

Winnaars bedrijvenleague 2018-2019

Winnaars bedrijvenleague seizoen 2018-2019 Bowling De Rode loper Stadskanaal

Inschrijfformulier

Aanmelden is eenvoudig middels onderstaand formulier:

 

Bedrijfsgegevens

 

Spelers